Lillkapsas risoto moodi
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Eelroog

Lillkapsas risoto moodi

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Lillkapsast saab ka risotot teha! Koor ja parmesan annavad lillkapsarisotole maitset ja pehmust. Kaunista risoto lõpuks värskete maitsetaimede ja purustatud pähklitega. Paku kas omaette roana või lihatoidu juurde.

Lisa

Koostisosad

  • 1
    suur lillkapsas
  • 1
    väike sibul
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 1 sl
    võid
  • 0.5 dl
    koort
  • 4 sl
    riivitud parmesani
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • basiilikut ja rukolat
  • purustatud pähkleid või mandleid
 

Valmistamisjuhend

Tükelda lillkapsas jämedamaks puruks kas köögikombainis või noaga hakkides. Tükelda sibul. Kuumuta haudepotis õli-võisegu. Kuumuta sibul pehmeks, lisa lillkapsapuru. Küpseta segades, kuni lillkapsas pisut pehmeneb, kuid on veel tihke.

Lisa koor ja parmesan ning maitseained. Kuumuta. Puista pinnale basiilikut ja rukolat ning purustatud pähkleid või mandleid. Paku kas omaette roana või lihatoidu juurde.