
Liigitus
Lillkapsas risoto moodi
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Lillkapsast saab ka risotot teha! Koor ja parmesan annavad lillkapsarisotole maitset ja pehmust. Kaunista risoto lõpuks värskete maitsetaimede ja purustatud pähklitega. Paku kas omaette roana või lihatoidu juurde.
Koostisosad
-
1suur lillkapsas
-
1väike sibul
-
1 sloliiviõli
-
1 slvõid
-
0.5 dlkoort
-
4 slriivitud parmesani
-
0.5 tlsoola
-
0.2 tlmusta pipart
-
basiilikut ja rukolat
-
purustatud pähkleid või mandleid
Valmistamisjuhend
Tükelda lillkapsas jämedamaks puruks kas köögikombainis või noaga hakkides. Tükelda sibul. Kuumuta haudepotis õli-võisegu. Kuumuta sibul pehmeks, lisa lillkapsapuru. Küpseta segades, kuni lillkapsas pisut pehmeneb, kuid on veel tihke.
Lisa koor ja parmesan ning maitseained. Kuumuta. Puista pinnale basiilikut ja rukolat ning purustatud pähkleid või mandleid. Paku kas omaette roana või lihatoidu juurde.