
Liigitus
Lihapallid
20 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Lihapallid maitsevad peaaegu kõigile! Lihapallide põhiretsepti järgi saad valmistada tavalisi lihapalle, põhitainast erinevalt maitsestades saad aga hoopis uut moodi lihapalle. Lihapallide ahjus küpsetamiseks kulub ainult 15 minutit. Vaata ka videot, kuidas küpsetada lihapalle kolmel eri viisil!
Koostisosad
-
1 dlvett
-
0.5 dlriivsaia
-
1sibul
-
1 slõli
-
400 ghakkliha
-
1kanamuna
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Sega omavahel vesi ja riivsai. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Lisa riivsaiasegule sibul, hakkliha, muna ja maitseained.
Veereta massist niisutatud kätega väiksed pallid. Küpseta 225-kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit või prae pannil õlis.