Lihalõigud ja Béarni või
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Gluteenivaba, Grill

Lihalõigud ja Béarni või

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Ise tehtud maitsevõi annab sisefileele viimase lihvi. Béarni või saab oma maitse mh küüslaugust, estragonist ja sidrunist. Tõsta lihalõigud toatemperatuurile, lõika ja prae.

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    veise sisefileed
  • soola
  • musta pipart
  • tilk rapsiõli ja tükk võid
  • Maitsevõi:
  • 100 g
    pehmet võid
  • 1
    hakitud sibul
  • 2
    peenestatud küüslauguküünt
  • 3 sl
    valgeveiniäädikat
  • 2 tl
    estragoni
  • 3 sl
    hakitud peterselli
  • 9.5 tl
    riivitud sidrunikoort
 

Valmistamisjuhend

Valmista maitsevõi. Peenesta sibul ja küüslauguküüned. Keeda neid veiniäädikas, kuni vedelik on pannilt aurustunud, lase jahtuda. Sega kõik koostisosad pehme või hulka. Vormi või toidukile abil kangiks, mähi sisse ja pane külmikusse.

Lõika toatemperatuuril liha lõikudeks. Kuumuta rasvainesegu pannil, kuni või pruunistub. Prae lihalõike, kuni nende pinnale hakkab tekkima punaseid täppe. Pööra ümber ja prae veel pari minutit. Tõsta pann pliidilt ära, pane lihalõikude peale viil maitsevõid. Kata lihalõigud fooliumiga ja lase neil paar minutit tõmmata.