Kuumsuitsulõhe-spinatipirukas
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab kala, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Isadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Kala, Eelroog, Pearoog

Kuumsuitsulõhe-spinatipirukas

10 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (380 g) külmutatud soolast pirukatainast
  • Täidis:
  • 300 g
    kuumsuitsulõhet
  • 75 g
    värsket spinatit
  • 1.5 dl
    koort
  • 2
    muna
  • 2 dl
    riivjuustu
  • 0.5 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Sulata tainas vastavalt pakendil toodud juhistele. Laota tainas pirukavormi (diameetriga u 28 cm). Torka põhi kahvliga auguliseks. Puhasta lõhe luudest ja nahast. Tükelda ja vala vormi. Loputa spinatilehed. Eemalda varred ja jämedamad leherootsud. Auruta spinatilehti mõni minut.

Pigista spinatilehed kuivaks. Kata tainapõhi ühtlaselt spinatilehtedega. Sega kokku koor, munad, riivjuust ja sool. Vala munasegu pirukale. Küpseta ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit.