
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakk(380 g) külmutatud soolast pirukatainast
- Täidis:
-
300 gkuumsuitsulõhet
-
75 gvärsket spinatit
-
1.5 dlkoort
-
2muna
-
2 dlriivjuustu
-
0.5 tlsoola
Valmistamisjuhend
Sulata tainas vastavalt pakendil toodud juhistele. Laota tainas pirukavormi (diameetriga u 28 cm). Torka põhi kahvliga auguliseks. Puhasta lõhe luudest ja nahast. Tükelda ja vala vormi. Loputa spinatilehed. Eemalda varred ja jämedamad leherootsud. Auruta spinatilehti mõni minut.
Pigista spinatilehed kuivaks. Kata tainapõhi ühtlaselt spinatilehtedega. Sega kokku koor, munad, riivjuust ja sool. Vala munasegu pirukale. Küpseta ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 30 minutit.