Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2 dlvett
-
1.5 dlkuskussitangu
-
0.5 tlsoola
-
2 sloliiviõli
-
1 purk(380 g) konservkikerherneid
-
250 gkirsstomateid
-
0.5 dltükeldatud kivita oliive
-
1 dlhakitud tilli
-
150 gfetajuustu
-
2.5ploomi
-
2 sllaimi- või sidrunimahla
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Aja vesi potis keema. Lisa kuskussitang, sool ja õli. Tõsta pott pliidilt ja lase kuskussil kaane all 5–10 minutit paisuda. Sega kuskuss kahvliga kohevaks. Nõruta ja loputa kikerherned. Loputa ja poolita tomatid. Lisa kikerherned, tomatid, oliivid, till ja murendatud fetajuust kuskussisegule. Loputa ploomid, lõika sektoriteks ja lisa koos laimi- ja sidrunimahlaga segule. Maitsesta pipraga ja maitse.