Krevettidega kaetud lõhe-riisivorm
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Sisaldab kala, Suhkruvaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sojat, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mereande, Kala, Koorikloomad, Pearoog

Krevettidega kaetud lõhe-riisivorm

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (u 180 g) külmutatud krevette
  • 400 g
    luudeta ja nahata lõhefileed
  • 1 tl
    soola
  • 1 sl
    sojakastet
  • 1.5 sl
    purustatud roseepipart
  • 1 dl
    hakitud tilli
  • 1
    sidruni peenelt riivitud koor
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 1 purk
    (200 g) crème fraîche'i
  • 1 dl
    (köögi)koort
  • 9.5 dl
    keedetud riisi
  • 1 sl
    õli vormi määrimiseks
 

Valmistamisjuhend

Sulata krevetid. Nõruta need sõelal ja vajuta lusikaga alla, et vedelik eralduks. Lõika lõhefilee ribadeks ja tõsta kaussi. Sega lõheribade hulka sool, sojakaste, roseepipar, till, sidrunikoor ja -mahl, krevetid, crème fraîche ja koor. Sega keedetud riis lõhe-krevetisegu hulka. Määri ahjuvorm ja kalla lõhe-riisisegu vormi. Küpseta 200-kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit või kuni pind võtab kauni värvi. Lase mõni minut tõmmata ja paku koos rohelise salatiga.