
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakk(u 180 g) külmutatud krevette
-
400 gluudeta ja nahata lõhefileed
-
1 tlsoola
-
1 slsojakastet
-
1.5 slpurustatud roseepipart
-
1 dlhakitud tilli
-
1sidruni peenelt riivitud koor
-
2 slsidrunimahla
-
1 purk(200 g) crème fraîche'i
-
1 dl(köögi)koort
-
9.5 dlkeedetud riisi
-
1 slõli vormi määrimiseks
Valmistamisjuhend
Sulata krevetid. Nõruta need sõelal ja vajuta lusikaga alla, et vedelik eralduks. Lõika lõhefilee ribadeks ja tõsta kaussi. Sega lõheribade hulka sool, sojakaste, roseepipar, till, sidrunikoor ja -mahl, krevetid, crème fraîche ja koor. Sega keedetud riis lõhe-krevetisegu hulka. Määri ahjuvorm ja kalla lõhe-riisisegu vormi. Küpseta 200-kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit või kuni pind võtab kauni värvi. Lase mõni minut tõmmata ja paku koos rohelise salatiga.