Krevetipada
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mereande, Koorikloomad, Eelroog, Pearoog

Krevetipada

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2 pakki
    (à 180 g) külmutatud krevette
  • 4 sl
    õli
  • 5.5
    küüslauguküünt
  • 1
    sibul
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1 purk
    (400 g) purustatud tomateid
  • 1 sl
    ketšupit
  • 1 dl
    valget veini või õunamahla
  • 1
    kalapuljongikuubik
  • 2 sl
    sidrunimahla
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 0.5 tl
    suhkrut
  • 0.5 tl
    tšillipuru
  • 3 sl
    hakitud tilli
 

Valmistamisjuhend

Sulata krevetid. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta õli pajas või paksu põhjaga potis. Lisa sibul ja tomatipüree. Kuumuta paar minutit, samal ajal segades. Lisa purustatud tomat, ketšup, vein või mahl, puljongikuubik ja sidrunimahl. Maitsesta soola, pipra, suhkru ja tšilliga. Lase 20 minutit vaikselt keeda.

Maitse ja lisa soovi korral maitseaineid. Lisa krevetid ja kuumuta, kuid ära keeda, et krevetid ei muutuks sitkeks. Kaunista tilliga. Paku paja juurde pikka saia.

Võid tõsta krevetipaja väikestesse ahjupottidesse või ahjuvormidesse ja kuumutada vahetult enne serveerimist 200-kraadises ahjus.