
Meeldib
3
2
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2 pakki(à 180 g) suuri külmutatud krevette
-
1pott rohelist salatit
-
1.5avokaadot
-
2 slsidrunimahla
-
1tükk värsket kurki
- Kaste:
-
1 dlvahukoort
-
1.5 dlmajoneesi
-
2 sltomatipüreed
-
0.2 tlCayenne'i pipart
-
0.5 tlsoola
-
0.2 tlpurustatud musta pipart
-
(tilk konjakit)
- Kaunistuseks:
-
tilli
-
sidruniviile
Valmistamisjuhend
Pane krevetid sõela sisse ja lase neil toatemperatuuril sulada. Vahusta koor kastme jaoks pehmeks vahuks. Sega tomatipüree ja maitseained majoneesi hulka. Sega juurde vahukoor ja soovi korral maitsesta konjakiga.
Rebi kausside või pokaalide põhja salatilehti. Poolita avokaadod, eemalda kivid ning eralda koorest viljaliha. Lõika avokaadod kuubikuteks. Pigista peale sidrunimahla. Lõika kurk väikesteks kuubikuteks. Pane avokaado- ja kurgitükid salati peale. Lisa krevetid ja jahvata peale musta pipart. Tõsta lusikaga salatite peale kastet ning lisa kaunistuseks tilli ja sidruniviile. Paku juurde pikka saia.