
Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Kõrvitsa-juustukook
8 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Kõrvits sobib ka magustoitudesse.
Koostisosad
-
100 gDigestive'i küpsiseid
-
50 gsulatatud võid
- Täidis:
-
400 gmaitsestamata toorjuustu
-
1.2 dlsuhkrut
-
2 tlvanillisuhkrut
-
3muna
-
0.5muskaatkõrvitsat
-
1 tlriivitud sidrunikoort
-
2 slsidrunimahla
-
1 tlkaneeli
-
1 tlingverit
-
0.5 tlkardemoni
Valmistamisjuhend
Koori ja tükelda muskaatkõrvits. Keeda kõrvitsatükid vees pehmeks, vala vesi ära ja püreesta kõrvits. Võta täidise jaoks 2 dl püreed. Valmista põhi. Purusta küpsised, sega hulka sulavõi. Kata lahtikäiva põhjaga koogivormi (20–22 cm) põhi küpsetuspaberiga. Vajuta küpsisesegu vormi põhja ja äärtesse. Valmista täidis. Vahusta mikseriga juust, lisa ülejäänud koostisained. Kalla segu põhja peale. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 50 minutit. Küpsetamise poole peal kata kook küpsetuspaberiga. Lase koogil vähemalt 3 tundi külmas kohas maitsestuda.