Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gpõrsa kaelakarbonaadi
-
2sibulat
-
4küüslauguküünt
-
2 sltomatipüreed
-
1.5 slkanget tšillikastet (sriracha)
-
3 slsojakastet
-
2 slhakitud ingverit
-
2 slfariinsuhkrut
-
0.5 tlmusta pipart
-
(1 tähtaniis)
-
2 dlvett või mahedat lihapuljongit
- Kaunistuseks:
-
paprikat või porrut
Valmistamisjuhend
Lõika liha suurteks kuubikuteks, sibulad sektoriteks ja küüslauguküüned viiludeks. Pane koostisosad ahjuvormi. Lisa tomatipüree, tšillikaste, sojakaste, maitseained ja nii palju vett, et lihatükid on peaaegu vee all. Sega. Küpseta liha kõigepealt 200 kraadi juures ilma kaaneta 30 minutit. Langeta temperatuuri 160 kraadini, kata kaanega ja lase toidul umbes 3 tundi küpseda, kuni liha on täitsa pehme. Soovi korral kaunista toitu porrurõngaste ja paprikaribadega. Serveeri riisi ja vokitud porgandiribadega.