Koreapärane seakaelakarbonaad
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Aasia, Pearoog

Koreapärane seakaelakarbonaad

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    põrsa kaelakarbonaadi
  • 2
    sibulat
  • 4
    küüslauguküünt
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 1.5 sl
    kanget tšillikastet (sriracha)
  • 3 sl
    sojakastet
  • 2 sl
    hakitud ingverit
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • (1 tähtaniis)
  • 2 dl
    vett või mahedat lihapuljongit
  • Kaunistuseks:
  • paprikat või porrut
 

Valmistamisjuhend

Lõika liha suurteks kuubikuteks, sibulad sektoriteks ja küüslauguküüned viiludeks. Pane koostisosad ahjuvormi. Lisa tomatipüree, tšillikaste, sojakaste, maitseained ja nii palju vett, et lihatükid on peaaegu vee all. Sega. Küpseta liha kõigepealt 200 kraadi juures ilma kaaneta 30 minutit. Langeta temperatuuri 160 kraadini, kata kaanega ja lase toidul umbes 3 tundi küpseda, kuni liha on täitsa pehme. Soovi korral kaunista toitu porrurõngaste ja paprikaribadega. Serveeri riisi ja vokitud porgandiribadega.