Meeldib
0
2
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 slhakitud värsket punet
-
2 slhakitud värsket koriandrit
-
2küüslauguküünt
-
1jalapeno
-
4kartulit või sama palju bataate
-
3tomatit
-
2maisitõlvikut (külmutatud, konserveeritud või värsket)
-
425 gvalgeid ube tomatikastmes
-
0.5 dltšillikastet
-
1 slsuhkrut või mett
-
1 dlvett
-
2 tlsoola
Valmistamisjuhend
Koori ja purusta küüslauguküüned. Lõika tšilli pooleks, eemalda seemned ja haki väikesteks tükkideks. Koori kartulid või bataadid ja lõika suurteks kuubikuteks. Poolita tomatid ja eemalda seemned. Lõika maisitõlvikud kolmeks tükiks. Sega kokku küüslauk, hakitud tšilli, oad, tšillikaste, suhkur, vesi, sool ja hakitud ürdid. Tõsta tükeldatud köögiviljad ahjuvormi ning vala üle oaseguga. Aseta vorm ahju ning hauta 200 kraadi juures, kuni kartulitükid on pehmed ehk umbes ½ tundi. Serveeri gumbo't näiteks väherasvaste keedetud lihapallidega.