
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
6šalottsibulat
-
4suurt kollast sibulat
-
5küüslauguküünt
-
1 slõli
-
1 slvõid
-
veidi suhkrut
-
1 lliha-, kana- või aedviljapuljongit
-
1 dlsoovi korral valget veini
-
0.5 tltüümiani
-
musta pipart otse veskist
-
0.5 tlsoola
-
1loorberileht
-
1 tlhakitud värsket rosmariini
- Veel läheb vaja:
-
saiaviile
-
toorjuustu
-
hakitud peterselli
Valmistamisjuhend
Koori ja lõika sibulad õhukesteks viiludeks. Haki küüslauguküüned. Kuumuta sibul ja küüslauk või-õlisegus pehmeks, kuid ära pruunista. Lisa näpuotsaga suhkrut ja küpseta veidi aega.
Vala potti puljong (ja vein). Lisa maitseained. Lase supil väiksel tulel 30-40 minutit haududa. Maitse ja lisa soovi korral maitseaineid või vedelikku.
Prae saiaviilud pannil õli sees kuldpruuniks. Tõsta viilud supi peale. Sega hulka toorjuustu tükid ja haki pinnale peterselli.