Kolme sibula supp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Prantsuse, Pearoog

Kolme sibula supp

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 6
    šalottsibulat
  • 4
    suurt kollast sibulat
  • 5
    küüslauguküünt
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    võid
  • veidi suhkrut
  • 1 l
    liha-, kana- või aedviljapuljongit
  • 1 dl
    soovi korral valget veini
  • 0.5 tl
    tüümiani
  • musta pipart otse veskist
  • 0.5 tl
    soola
  • 1
    loorberileht
  • 1 tl
    hakitud värsket rosmariini
  • Veel läheb vaja:
  • saiaviile
  • toorjuustu
  • hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Koori ja lõika sibulad õhukesteks viiludeks. Haki küüslauguküüned. Kuumuta sibul ja küüslauk või-õlisegus pehmeks, kuid ära pruunista. Lisa näpuotsaga suhkrut ja küpseta veidi aega.

Vala potti puljong (ja vein). Lisa maitseained. Lase supil väiksel tulel 30-40 minutit haududa. Maitse ja lisa soovi korral maitseaineid või vedelikku.

Prae saiaviilud pannil õli sees kuldpruuniks. Tõsta viilud supi peale. Sega hulka toorjuustu tükid ja haki pinnale peterselli.