
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
3želatiinilehte
-
1.5 dlkanget kohvi
-
0.8 dlsuhkrut
-
1 slkohvi- või mandlilikööri (soovi korral)
-
2 dlvahukoort
Valmistamisjuhend
Leota želatiinilehti 5 minutit külmas vees. Kuumuta kohv keemiseni. Intensiivsema kohvimaitse saab lahustuvat kohvi lisades. Sega suhkur kohvi hulka ja soovi korral maitsesta likööriga. Pressi želatiinilehtedest vesi välja ja lahusta lehed kohvis. Kalla kohvi mikserikaussi ja tõsta külmikusse umbes 40 minutiks või kuni kohv hakkab kausiservades hüübima. Ära lase liigselt hüübida. Vahusta kohvisegu elektrimikseriga suurel võimsusel heledaks vahuks. Vahusta teises kausis koor ja sega koorevaht õrnalt kohvivahu hulka. Jaga serveerimisnõudesse. Paku kohe või jäta veel tunniks külmikusse tarretuma.