Kiire põrsavokk
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Aasia, Pearoog

Kiire põrsavokk

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    põrsaliha ribasid
  • 1 pakk
    (500 g) külmutatud vokiaedvilju
  • 1.5 sl
    õli
  • 0.2
    Hiina kapsast
  • 1 sl
    sojakastet
  • 3 pakki
    täistera-kiirnuudleid
  • Lisaks:
  • magusat tšillikastet
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta külmutatud vokiaedvilju kuival pannil, kuni vedelik aurustub ja aedviljad saavad pisut värvi. Tükelda Hiina kapsas. Pane pannile pool õlist ja Hiina kapsas. Küpseta veel veidi aega. Tõsta aedviljad pannilt.

Prae liharibad ülejäänud õlis küpseks ja maitsesta sojakastmega. Pehmenda kiirnuudlid keevas vees ja soovi korral maitsesta pakendis olevate maitseainetega. Nõruta nuudlitest vesi välja.

Sega nuudlid, aedvili ja lihatükid kokku. Kuumuta ja maitsesta magusa tšillikastmega.