Kiirborš hakklihaga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Gluteenivaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab mett, Poola, Vene

Kiirborš hakklihaga

5 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1.2 l
    lihapuljongit
  • 1
    loorberileht
  • 1 pakk
    (180 g) tükeldatud köögivilju
  • 300 g
    hakkliha
  • 200 g
    marineeritud peeti
  • 1 tl
    mett
  • 1.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    purustatud musta pipart
  • 200 g
    hapukapsast
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    tomatipastat
  • 1 sl
    õli
  • Serveerimiseks:
  • 2 dl
    hapukoort
 

Valmistamisjuhend

Vala potti õli, hakitud sibul ja tomatipasta ning kuumuta veidi. Lisa hapukapsas ja kuumuta veel paar minutit. Lisa lihapuljong ja loorberileht. Keeda suppi 15 minutit.

Prae samal ajal pannil hakkliha. Lisa supile külmutatud köögiviljad, riivitud peet ja liha. Maitsesta mee, soola ja pipraga. Keeda 10 minutit. Kata kaanega ja lase enne serveerimist mõnda aega maitsestuda. Serveerimiseks lisa supile natuke hapukoort.