Kevadine kapsasupp
Meeldib
4 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Pearoog

Kevadine kapsasupp

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

See kiiresti ja kergelt valmiv kevadine kapsasupp ei riku rannavormi!

Lisa

Koostisosad

  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 0.5
    varajast kapsast
  • 1 tl
    soola
  • 5 dl
    aedviljapuljongit
  • 1
    loorberileht
  • 1 sl
    siirupit
  • purustatud musta pipart
  • peotäis värskeid kartuleid
  • 2
    porgandit
  • Lisaks:
  • ohtralt värsket tilli ja peterselli
 

Valmistamisjuhend

Koori ja peenesta sibul ning küüslauguküüs. Kui soovid kasutada peekonit, haki peekoniviilud peeneks ja kuumuta pannil madalal kuumusel läbi. Lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta need peekonirasvas klaasjaks. Kui sa peekonit ei kasutanud, kuumuta sibulat ja küüslauku õlis. Koori porgandid ja pese kartulid. Viiluta porgandid õhukeselt lõika kartulid väiksemaks ja kalal köögivljad potti. Lisa potti aedviljapuljong, loorberileht, purustatud must pipar ja siirup. Lase keema tõusta ning keeda tasasel tulel 10 minutit. Viiluta samal ajal kapsas õhukesteks ribadeks ning lisa see supile. Keeda veel kuni 10 minuit, lisa seejärel hakitud till ja petersell, sega läbi ja serveeri soovi korral hapukoorega.