Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gpõrsa kaelakarbonaadi
-
0.8 dllihapuljongit
-
0.8 dltumedat siirupit
-
2 slmagusat sojakastet
-
1 slsinepit
-
2 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
-
1 tltšillipastat
Valmistamisjuhend
Pane liha küpsetuskotti. Sega kausis kokku muud koostisained. Kalla kaste küpsetuskotti ja sulge kott hoolikalt. Lase lihal toatemperatuuril umbes tund aega maitsestuda ja soojeneda.
Tõsta see ahjuvormi ja lõika kotinurka ava, kust aur saab väljuda. Küpseta 125-kraadises ahjus 5 tundi. Kalla leem kastrulisse ja keeda pisut paksemaks. Lõika liha ribadeks ja paku koos kastmega.