Kaua haudunud karbonaad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Pearoog

Kaua haudunud karbonaad

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    põrsa kaelakarbonaadi
  • 0.8 dl
    lihapuljongit
  • 0.8 dl
    tumedat siirupit
  • 2 sl
    magusat sojakastet
  • 1 sl
    sinepit
  • 2 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 tl
    tšillipastat
 

Valmistamisjuhend

Pane liha küpsetuskotti. Sega kausis kokku muud koostisained. Kalla kaste küpsetuskotti ja sulge kott hoolikalt. Lase lihal toatemperatuuril umbes tund aega maitsestuda ja soojeneda.

Tõsta see ahjuvormi ja lõika kotinurka ava, kust aur saab väljuda. Küpseta 125-kraadises ahjus 5 tundi. Kalla leem kastrulisse ja keeda pisut paksemaks. Lõika liha ribadeks ja paku koos kastmega.