
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
5 dlhapupiima
-
25 gpärmi
-
2 sltumedat siirupit
-
1 tlsoola
-
1 pakk(85 g) kartulipüreehelbeid
-
0.5 dlmargariini
-
2 dlkartulitärklist
-
2 dlnisujahu
Valmistamisjuhend
Soojenda hapupiim käesoojaks. Murenda hulka pärm. Lisa siirup, sool, kartulipüreehelbed, rasvaine, kamajahu ja osa nisujahust. Sõtku ühtlaseks tainaks. Jäta ülejäänud jahu küpsetamise ajaks. Lase tainal rätiku all umbes pool tundi kerkida. Puista lauale jahu. Jaga tainas ühesuurusteks tükkideks ning vormi neist ahjuplaadile lamedad karaskid. Lase rätiku all 15 minutit kerkida. Vajuta karaskitesse kahvliga auke. Küpseta 250-kraadises ahjus umbes 12 minutit.