Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Kardemonipõrsas
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Kardemon, tšilli, ingver ja veel nii mõnedki maitseained annavad põrsalihale maitset ning Kreeka jogurt tasakaalustab vürtsikust. Kardemonipõrsas maitseb hästi nii argipäeval kui ka nädalavahetusel!
Koostisosad
-
600 gpõrsa sisefileed
-
2 tlkardemoniseemneid
-
2 tlvett
-
1sibul
-
2 slõli
-
tükk värsket ingverit
-
1küüslauguküüs
-
2 tlgaram masala maitsesegu
-
1.5 tlkurkumit
-
punast tšillipuru
-
1 purk(400 g) purustatud tomateid
-
0.5 dlKreeka jogurtit
-
soola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Lõika liha suuremateks kuubikuteks. Peenesta uhmris kardemoniseemned, lisa tilk vett. Kuumuta pannil õli ja õlis sibulaid. Lisa riivitud ingver ja peenestatud küüslauk ning kardemonipasta. Sega veidi. Lisa liha ja muud maitseained. Kuumuta umbes 5 minutit, pidevalt segades. Kalla hulka purustatud tomatid ja jogurt ning küpseta veel paar minutit keskmisel kuumusel. Maitsesta soola ja pipraga.