Karamellipõrsas
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sealiha, Pearoog

Karamellipõrsas

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    põrsa kaelakarbonaadi
  • 2 sl
    õli
  • 2
    sibulat
  • 5
    küüslauguküünt
  • 1.5
    punast tšillit
  • 2 sl
    fariinsuhkrut
  • 3 sl
    sojakastet
  • 2 sl
    magusat tšillikastet
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • (soola)
  • vajadusel vett
  • Peale:
  • porrurattaid
  • tšilliribasid
 

Valmistamisjuhend

Lõika liha väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja küüslauguküüned. Peenesta tšilli. Pane kõik koostisosad peale vee vokkpannile. Kuumuta esmalt parajal kuumusel segades ning kui toit on kuum, vähenda kuumust. Lase põrsalihal vokkpannil keeda, kuni vedelik on aurustunud ja suhkur muutub karamelliseks.

Nüüd kontrolli liha küpsust. Kui see vajab veel küpsetamist, kalla vokkpannile pisut vett ja jätka kuumutamist. Raputa valmis toidu pinnale õhukesi tšilliribasid ja porruviilusid. Paku juurde keedetud jasmiiniriisi.