Kapsa-tofuvokk
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Vegan, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab sojat, Pearoog

Kapsa-tofuvokk

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Tofu teeb kapsavoki toitvamaks. Maitsesta seesamiseemnetega ja lase hea maitsta.

Lisa

Koostisosad

  • 250 g
    peakapsast
  • tükk porrulauku
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 pakki
    (à 80 g) nuudleid
  • 0.5 pakki
    (125 g) tofut
  • 2 tl
    õli
  • 2 tl
    seesamiõli
  • tükk punast tšillit
  • 1 sl
    sojakastet
  • 1 sl
    seesamiseemneid
 

Valmistamisjuhend

Lõika kapsas ja porru ribadeks. Koori ja peenesta küüslauguküüs. Tõsta nuudlid kuuma vette pehmenema. Tükelda tofu. Kuumuta pannil õli. Prae tofutükke paar minutit. Lisa kapsas, porru ja küüslauk. Sega veidi. Nõruta nuudlid ja lisa pannile. Lisa ka peenestatud tšilli ja sojakaste. Sega vokki, kuni koostisained on kuumad. Puista üle seesamiseemnetega.