Kana-apelsinikuskuss
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Linnuliha, Aafrika, Araabia, Eelroog

Kana-apelsinikuskuss

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Valmista maitsev ja toitev kanakuskuss. Apelsinikoor ja apelsinilõigud annavad kuskussile värskust ja puuviljamaitset. Paku kana-apelsinikuskussi soojalt.

Lisa

Koostisosad

  • 3 dl
    kuskussi
  • 3 dl
    vett
  • 0.5
    kanapuljongikuubikut
  • 1
    värske suvikõrvits
  • 4 sl
    piiniaseemneid
  • 400 g
    broilerifileed
  • 3 sl
    oliiviõli
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    tšillipastat
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1
    värske apelsin
  • 0.5 dl
    peenestatud ürte,peterselli, münti
 

Valmistamisjuhend

Mõõda kuskussitang kaussi. Lase pooliku puljongikuubikuga segatud vesi keema ja vala kuskussile. Kata kaanega ja lase 5 minutit haududa. Loputa suvikõrvits, poolita pikkupidi ja lõika pikkupidi kolmeks. Eemalda pehme sisu ja seemned. Rösti piiniaseemned kuival pannil pruuniks ja tõsta taldrikule. Prae suvikõrvits kuival pannil. Tõsta kõrvale. Tükelda broilerifilee. Pruunista broileritükid pannil õlis koos vürtsköömnega. Tõsta pann kõrvale ja maitsesta segu tšillipasta, soola ja pipraga. Pese apelsin hoolikalt ja riivi koor pannile. Koori apelsin ja lõika sektoriteks, eemalda vahekile ja tükelda sektorid. Sega kuskuss kahvliga läbi ja lisa hulka ülejäänud õli, suvikõrvits, broiler, apelsin, seemned ja maitsetaimed. Paku soojalt.