Kalkuni-nacho-salat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Rahvusvaheline, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Suvi, Munavaba, Gluteenivaba, Juur- ja köögiviljad, Grill, Salat

Kalkuni-nacho-salat

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Kiiresti küpsevad kalkuniviilud sobivad hästi toitvasse salatisse.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (480 g) õhukesi kalkunisingi viile
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    takomaitseainet
  • 1 tl
    soola
  • 2
    tomatit
  • 1
    punane sibul
  • 1 pakk
    (200 g) külmutatud maisi
  • 1 pakk
    (u 80 g) salatisegu
  • 2.5 dl
    maisikrõpse (nacho'sid)
  • Juustukaste:
  • 8 viilu
    Cheddari juustu
  • 4 sl
    piima
 

Valmistamisjuhend

Küpseta kalkuniviile õlis mõlemalt poolt paar minutit. Maitsesta takomaitseaine ja soolaga. Peenesta tomatid ja punane sibul. Keeda maisi paar minutit, kurna ja jahuta. Tõsta taldrikutele salatisegu ja maisikrõpse. Lõika kalkuniviilud ribadeks ja tõsta koos maisi, tomati ja sibulaga salati hulka.

Valmista kaste. Eemalda juustuviilude vahelt paberid. Kuumuta piim väikeses kastrulis. Rebi juustuviilud ükshaaval piima sisse tükkideks. Sega kogu aeg, kuni juust on sulanud. Vala salatile.