
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 pakk(145 g) maisitortiljasid (Santa Maria)
- Täidis:
-
400 gkülmutatud saidafileed
-
4 slnisujahu
-
1 tlsoola
-
veidipurustatud valget pipart
-
2kanamuna
-
2 dlkuiva leivapuru või riivsaia
-
õli
- Lisandiks:
-
avokaadot
-
tomatit
-
jääsalatit
-
salsakastet
-
crème fraîche´i
Valmistamisjuhend
Sulata saidafileed pakendil oleva õpetuse järgi ja kurna. Lõika fileed sobivateks tükkideks. Pööra kala esmalt soola ja pipraga maitsestatud nisujahus, seejärel vahustatud munas ja lõpuks kuiva leivapuru või riivsaia sees.
Prae kala rohkes õlis pannil mõlemalt poolt krõbedaks ja küpseks.
Tükelda lisanditest avokaadot, tomatit ja jääsalatit. Tõsta lisandid ja kalatükid maisitortiljadele ja nõruta peale salsakastet ning crème fraîche´i.