Jamaikapärased broilerikoivad
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Rahvusvaheline, Linnuliha, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Jaanid, Varu aega, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Grill

Jamaikapärased broilerikoivad

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Jamaika maitsesegu jerk annab broilerikoibadele tuliselt vürtsika maitse. Paku jamaikapärast broilerit koos riisiga. Seda broilerit võid küpsetada kas grillil või ahjus.

Lisa

Koostisosad

  • 800 g
    broilerikoibi
  • Jamaika maitsesegu:
  • 1
    sibul
  • 3
    küüslauguküünt
  • 1
    punane tšilli
  • jupp värsket ingverit
  • 1
    laimi mahl
  • 2 sl
    roosuhkrut
  • 2 sl
    rapsiõli
  • 1 tl
    tüümiani
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 0.2
    jahvatatud nelki
  • 0.2 tl
    kaneeli
 

Valmistamisjuhend

Tee valmis maitsesegu. Koori sibul ja küüslauguküüned. Poolita tšilli, eemalda varreots ja valged osad. Koori ingver. Mõõda kõik maitsesegu koostisained köögikombaini ja lase ühtlaseks. Vala maitsesegu suurde, tugevasse külmutuskotti ja lisa broilerikoivad. Suru õhk kotist välja ja sulge kott tihedalt. Lase koibadel külmkapis üks ööpäev maitsestuda, neid vahepeal keerates.

Võta broilerikoivad marinaadist välja ja kuivata köögipaberiga. Grilli koibasid vähesel kuumusel vahepeal keerates kas umbes 30 minutit või kuni lihast tilkuv vedelik on läbipaistev.

Nõuanne: Võid broilerikoibi küpsetada ka 225-kraadises ahjus 40–45 minutit.