Jahimehe põrsas
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab seeni, Sealiha, Pearoog

Jahimehe põrsas

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1 tl
    rosmariini
  • 1 dl
    hapukoort
  • 1 dl
    pärlsibulaid + veidi vett
  • soola
  • musta pipart
  • hakitud peterselli
  • 400 g
    põrsaliha viilutatult
  • 200 g
    šampinjone
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 3 dl
    lihapuljongit
  • 2 tl
    sinepit
 

Valmistamisjuhend

Prae liha kuumal pannil kuldpruuniks. Tõsta liha potti. Lisa sinep, lihapuljong ja rosmariin. Maitsesta julgelt pipraga. Hauta 30 minutit. Viiluta seened, tükelda sibul. Prae õlis ja lisa pajaroale. Hauta 10 minutit. Lisa koor, pärlsibulad ja tilk puljongit. Kuumuta. Haki pinnale peterselli. Serveeri ahjukartulitega.