
Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1 dlpiima
-
3 slriivsaia
-
1muna
-
1 dlriivitud parmesani
-
2 slhakitud basiilikut või peterselli
-
1küüslauguküüs
-
0.5 tlsoola
- Lisaks:
-
1 purk(200 g) passeeritud tomatit
-
2 sltomatipastat
-
0.5 tlsuhkrut
-
veidi soola
-
veidi purustatud musta pipart
-
1 dlriivjuustu
Valmistamisjuhend
Sega kokku piim, riivsai, muna ja riivitud parmesan. Lase 5 minutit paisuda. Lisa hakkliha, hakitud ürdid, riivitud küüslauk ja sool. Sega ühtlaseks massiks. Vormi taignast märgade kätega küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ovaalne pikkpoiss.
Sega kausis passeeritud tomat, tomatipüree ja maitseained. Vala pikkpoisi peale. Puista üle riivjuustuga. Küpseta 200-kraadise ahju alumises osas umbes 25 minutit.