Liigitus
Koostisosad
- Tainas:
-
4muna
-
2 dlkülma vett
-
2 dlnisujahu
-
0.5 tlsoola
-
praadimiseks õli
- Täidis:
-
100 gmungoaidusid
-
100 gkrevette
-
200 gväherasvast hakkliha
-
1 slõli
-
100 gkonservšampinjone
-
1väike Hiina kapsas
-
1 slmaisitärklist
-
2 slsojakastet
-
Hiina vürtsisegu
-
keetmiseks õli
Valmistamisjuhend
Kõigepealt valmista tainas. Klopi munad tilga veega lahti. Lisa vahustamata ühtlaselt segades jahu, sool ja ülejäänud vesi. Lase tainal pool tundi kerkida. Täidise valmistamiseks haki Hiina kapsas ja viiluta šampinjonid. Pruunista kergelt hakkliha ja täidise ülejäänud koostisosad jaokaupa õlis, praadimise ajal pidevalt segades. Lisa pruunistamata idud ja tükeldatud krevetid. Kuumuta. Sega maisitärklis sojakastmega kokku ja vala segu täidisele selle paksendamiseks. Sega ja kuumuta keemiseni. Maitsesta ja lase jahtuda. Küpseta tainast vokkpannil või praepannil suured õhukesed pannkoogid. Pruunista pannkoogid ainult ühelt poolt! Tõsta pannkoogid pannilt tööpinnale, nii et pruunistunud pool jääks ülespoole. Tõsta pannkoogi keskele lusikatäis täidist, aja laiali ja voldi pannkoogi servad täidisele. Seejärel keera pannkook rulli, nii et praadimata pool jääks väljapoole. Tee sama kõigi pannkookidega ning küpseta rullid lõpuks õlis keetes valmis. Serveeri kevadrulle magushapu kastmega. Seda saad osta valmis kujul poest.