Hiina kevadrullid
Meeldib
11 8
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Laktoosivaba, Suvi, Keeruline valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab muna, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Sisaldab seeni, Sisaldab mereande, Sealiha, Veiseliha, Aasia, Eelroog

Hiina kevadrullid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keeruline valmistada

Lisa

Koostisosad

  • Tainas:
  • 4
    muna
  • 2 dl
    külma vett
  • 2 dl
    nisujahu
  • 0.5 tl
    soola
  • praadimiseks õli
  • Täidis:
  • 100 g
    mungoaidusid
  • 100 g
    krevette
  • 200 g
    väherasvast hakkliha
  • 1 sl
    õli
  • 100 g
    konservšampinjone
  • 1
    väike Hiina kapsas
  • 1 sl
    maisitärklist
  • 2 sl
    sojakastet
  • Hiina vürtsisegu
  • keetmiseks õli
 

Valmistamisjuhend

Kõigepealt valmista tainas. Klopi munad tilga veega lahti. Lisa vahustamata ühtlaselt segades jahu, sool ja ülejäänud vesi. Lase tainal pool tundi kerkida. Täidise valmistamiseks haki Hiina kapsas ja viiluta šampinjonid. Pruunista kergelt hakkliha ja täidise ülejäänud koostisosad jaokaupa õlis, praadimise ajal pidevalt segades. Lisa pruunistamata idud ja tükeldatud krevetid. Kuumuta. Sega maisitärklis sojakastmega kokku ja vala segu täidisele selle paksendamiseks. Sega ja kuumuta keemiseni. Maitsesta ja lase jahtuda. Küpseta tainast vokkpannil või praepannil suured õhukesed pannkoogid. Pruunista pannkoogid ainult ühelt poolt! Tõsta pannkoogid pannilt tööpinnale, nii et pruunistunud pool jääks ülespoole. Tõsta pannkoogi keskele lusikatäis täidist, aja laiali ja voldi pannkoogi servad täidisele. Seejärel keera pannkook rulli, nii et praadimata pool jääks väljapoole. Tee sama kõigi pannkookidega ning küpseta rullid lõpuks õlis keetes valmis. Serveeri kevadrulle magushapu kastmega. Seda saad osta valmis kujul poest.