
Liigitus
Hiina kapsas Pekingi moodi
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Hiina kapsas on kõige parem sooja toidu sees. Eriti hästi toob Hiina kapsa maheda maitse esile aasiapärane magushapu maitsekooslus.
Koostisosad
-
1(umbes 500 g) Hiina kapsas
-
1.5tšillit
-
4küüslauguküünt
-
2cm tükk ingverit
-
2 slõli
-
2 tlfariinsuhkrut
-
2 slsojakastet
-
1.5 slsidrunimahla
-
3 sltükeldatud murulauku
-
1 slseesamiseemneid
-
pisut soola
-
pisut musta pipart
Valmistamisjuhend
Eralda kapsa küljest lehed. Loputa lehed veega ja tõsta köögipaberile kuivama. Lõika lehed suuremateks tükkideks. Tükelda või viiluta tšillid. Riivi ingver. Peenesta küüslauguküüned.
Kuumuta vokkpannil 1 sl õli, prae pool Hiina kapsast kiiresti pehmeks ja tõsta pannilt. Lisa õli ja prae ülejäänud kapsas. Tõsta pannilt ära. Pane pannile veel tilk õli ning lisa tšilli, küüslauk ja ingver. Kuumuta veidi. Lisa suhkur, sojakaste ja sidrunimahl. Lase segu keema. Pane Hiina kapsas pannile tagasi ja sega kastmega läbi. Raputa peale hakitud murulauk ja seesamiseemned.