Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gsuvikõrvitsat
-
2küüslauguküünt
-
1 slõli
-
1 lvähesoolast köögiviljapuljongit (kuubikutest või kontsentraadist)
-
2 pakki(200 g/tk) külmutatud herneid
- Mädarõikakoor:
-
1tops (200 g) crème fraîche’i
-
1 slmädarõigast
-
veidi purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Pese suvikõrvits ja lõika kuubikuteks. Koori ja haki valge sibul. Kuumuta potis õli ning hauta suvikõrvitsat ja sibulat mõni minut, kuni need muutuvad klaasjaks. Ära lase neil pruunistuda. Lisa köögiviljapuljong ja külmutatud herned. Keeda kaane all 10-15 minutit ning püreesta nuimiksriga ühtlaseks. Maitse ning lisa vajadusel soola. Sega kokku crème fraîche, mädarõigas ja must pipar. Viimistle püreesupp mädarõikakoorega. Serveeri hea leivaga.