Heeringavõileivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Skandinaavia, Vene, Kala, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sisaldab kala, Piknik

Heeringavõileivad

8 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Maitsvad heeringavõileivad sobivad eelroaks või kohvilaua soolaseks ampsuks. Ise marineeritud punane sibul annab võileibadele erilise nüansi. Kaunista tilliga.

Lisa

Koostisosad

  • 8 viilu
    tumedat leiba
  • 2 sl
    margariini
  • 2
    keedukartulit
  • 2
    keedetud kanamuna
  • 100 g
    marineeritud heeringat
  • 1 purk
    (150 g) crème fraîche'i
  • tilli
  • Marineeritud punane sibul:
  • 2
    punast sibulat
  • 0.5 dl
    punase veini äädikat
  • 1 sl
    suhkrut
  • 0.5 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Valmista marineeritud punane sibul. Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks. Tõsta viilud kaussi ja vala peale punase veini äädikas. Lisa suhkur ja sool. Sega läbi ja lase vähemalt 10 minutit maitsestuda.

Vala marinaad sibularõngastelt ära. Määri margariin leivaviiludele. Koori ja viiluta kartulid ja kanamunad. Tõsta leibadele kartulit, muna ja heeringat. Kaabi crème fraîche külmutuskotti, lõika kotinurk ära pigista koort leibadele. Kaunista tilliga.