Liigitus
Heeringavõileivad
8 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Maitsvad heeringavõileivad sobivad eelroaks või kohvilaua soolaseks ampsuks. Ise marineeritud punane sibul annab võileibadele erilise nüansi. Kaunista tilliga.
Koostisosad
-
8 viilutumedat leiba
-
2 slmargariini
-
2keedukartulit
-
2keedetud kanamuna
-
100 gmarineeritud heeringat
-
1 purk(150 g) crème fraîche'i
-
tilli
- Marineeritud punane sibul:
-
2punast sibulat
-
0.5 dlpunase veini äädikat
-
1 slsuhkrut
-
0.5 tlsoola
Valmistamisjuhend
Valmista marineeritud punane sibul. Koori sibulad ja lõika õhukesteks viiludeks. Tõsta viilud kaussi ja vala peale punase veini äädikas. Lisa suhkur ja sool. Sega läbi ja lase vähemalt 10 minutit maitsestuda.
Vala marinaad sibularõngastelt ära. Määri margariin leivaviiludele. Koori ja viiluta kartulid ja kanamunad. Tõsta leibadele kartulit, muna ja heeringat. Kaabi crème fraîche külmutuskotti, lõika kotinurk ära pigista koort leibadele. Kaunista tilliga.