Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
400 gvarajast kapsast
-
1.5porgandit
-
4kartulit
-
1 laedvilja- või lihapuljongit
-
2 sltomatipüreed
-
2 tlsiirupit või mett
-
1tähtaniis
-
0.5 tlsoola
-
0.2 tlpipart
-
hakitud peterselli või koriandrit
Valmistamisjuhend
Viiluta kapsas, haki sibul ja viiluta porgand. Koori ja tükelda kartulid. Kuumuta aedvilju potis õlis, kuni kapsas tõmbab kokku. Lisa mesi või siirup, tomatipüree, vedelik ja maitseained. Lase 15 minutit keeda. Prae hakkliha pannil õlis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa potti. Hauta suppi 10 minutit. Haki pinnale kaunistuseks peterselli või koriandrit.