Hakklihasupp varajase kapsaga
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Laktoosivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab mett, Sealiha, Pearoog

Hakklihasupp varajase kapsaga

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 400 g
    varajast kapsast
  • 1.5
    porgandit
  • 4
    kartulit
  • 1 l
    aedvilja- või lihapuljongit
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 2 tl
    siirupit või mett
  • 1
    tähtaniis
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    pipart
  • hakitud peterselli või koriandrit
 

Valmistamisjuhend

Viiluta kapsas, haki sibul ja viiluta porgand. Koori ja tükelda kartulid. Kuumuta aedvilju potis õlis, kuni kapsas tõmbab kokku. Lisa mesi või siirup, tomatipüree, vedelik ja maitseained. Lase 15 minutit keeda. Prae hakkliha pannil õlis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa potti. Hauta suppi 10 minutit. Haki pinnale kaunistuseks peterselli või koriandrit.