Hakklihaga täidetud ahjukartul
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba

Hakklihaga täidetud ahjukartul

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 4
    suurt jahust kartulit (nt sort Rosamunda)
  • Hakklihatäidis:
  • 400 g
    hakkliha
  • 1 sl
    õli
  • 1
    sibul
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 1
    lihapuljongikuubik
  • 2 sl
    nisujahu
  • 1 purk
    (200 g) passeeritud tomateid
  • 2.5 sl
    tomatipüreed
  • 1.5 sl
    vett (kui vaja)
 

Valmistamisjuhend

Pese kartulid. Torka neisse kahvliga auke ja keera fooliumisse. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes tund aega. Valmista täidis. Pruunista hakkliha pannil. Koori ja peenesta sibul. Lisa koos maitseainetega pannile. Küpseta veidi aega. Murenda hulka lihapuljongikuubik. Sega hulka jahu, passeeritud tomat ja tomatipüree. Küpseta umbes 10 minutit. Vajadusel lisa vett. Võta kartulid fooliumist välja ja tee keskele sisselõige. Pigista kartuleid otstest (pane kätte pajakindad!), et sisselõige avaneks. Pane sisselõikesse täidist ja paku kohe.