
Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Hakkliha-piprapihvid
4 portsjonit
” Mõnusaid piprapihve saab teha ka hakklihast. Keeda pihvide jaoks kaste nt köögikoorest ja sojakastmest. Paku pihvide juurde keedukartulit ja salatit.
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1kanamuna
-
1 tlsoola
-
2.5 slkanget sinepit
-
1 slpurustatud musta ja valget pipart
- Praadimiseks:
-
õli
- Kaste:
-
2 dlköögikoort
-
1 dlvett
-
0.5lihapuljongikuubikut
-
1 slsojakastet
-
hakitud peterselli
Valmistamisjuhend
Sega hakkliha hulka muna, sool ja sinep. Vormi segust 8 väikest paksu pihvi. Raputa pihvide mõlemale poolele purustatud pipart. Lase õli pannil kuumaks ja prae pihvid mõlemalt poolt kaunilt pruuniks. Tõsta pihvid pannilt ära.
Vala vesi, soja ja koor pannile ning murenda hulka puljongikuubik. Keeda kastet paar minutit. Lisa pannile ka pihvid ja küpseta paar minutit, pihve üks kord pöörates. Paku juurde keedukartulit ja salatit.