Hakkliha-piprapihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Suhkruvaba

Hakkliha-piprapihvid

4 portsjonit

 

Mõnusaid piprapihve saab teha ka hakklihast. Keeda pihvide jaoks kaste nt köögikoorest ja sojakastmest. Paku pihvide juurde keedukartulit ja salatit.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 2.5 sl
    kanget sinepit
  • 1 sl
    purustatud musta ja valget pipart
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Kaste:
  • 2 dl
    köögikoort
  • 1 dl
    vett
  • 0.5
    lihapuljongikuubikut
  • 1 sl
    sojakastet
  • hakitud peterselli
 

Valmistamisjuhend

Sega hakkliha hulka muna, sool ja sinep. Vormi segust 8 väikest paksu pihvi. Raputa pihvide mõlemale poolele purustatud pipart. Lase õli pannil kuumaks ja prae pihvid mõlemalt poolt kaunilt pruuniks. Tõsta pihvid pannilt ära.

Vala vesi, soja ja koor pannile ning murenda hulka puljongikuubik. Keeda kastet paar minutit. Lisa pannile ka pihvid ja küpseta paar minutit, pihve üks kord pöörates. Paku juurde keedukartulit ja salatit.