Hakkliha-nuudlisupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab teravilja, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Supp

Hakkliha-nuudlisupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Nuudel toob hakklihasuppi vaheldust. Vürtsikas supp maitsestatakse mh tšillipastaga ja lõpuks lisatakse Hiina kapsast.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (400 g) hakkliha
  • tükk porrulauku
  • 2
    porgandit
  • 1 sl
    õli
  • 1 tl
    paprikapulbrit
  • 1 tl
    tšillipastat
  • 1.5 l
    vett
  • 2
    lihapuljongikuubikut
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 1 pakk
    (80 g) nuudleid
  • 0.2
    Hiina kapsast
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Lõika porru pooleks ja loputa korralikult. Viiluta porru ning koori ja tükelda porgandid.

Kuumuta teflonpotis õli ja prae hakkliha. Lisa hulka maitseained ja aedviljad. Sega veidi. Lisa vesi, puljongikuubikud ja tomatipüree. Keeda, kuni porgandid on pehmed.

Tükelda hulka nuudlid. Lisa peenestatud Hiina kapsas. Maitsesta ja keeda mõni minut.