Grillpihvid ja anšoovisevõi
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Jaanid, Varu aega, Keskmine raskusaste, Suvi, Munavaba, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Sisaldab kala, Grill

Grillpihvid ja anšoovisevõi

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Grillpihve võib küpsetada veise- või põrsalihast ning kas lihalõikudest või šnitslitükkidest. Valmista grillpihvide juurde sobiv anšoovisevõi paar tundi enne söömist ja pane maitsevõi külmikusse ootama. Enne serveerimist lase grillitud pihvidel fooliumiga kaetult pisut tõmmata.

Lisa

Koostisosad

  • 4
    veise- või põrsaliha lõiku või šnitslit
  • 1 sl
    rapsiõli
  • 0.5 tl
    soola
  • Anšoovisevõi:
  • 75 g
    toasooja võid
  • 3
    anšoovisefileed
  • 2 sl
    hakitud basiilikut
 

Valmistamisjuhend

Valmista maitsevõi. Sega või kausis pehmeks. Peenesta anšoovisefileed ja basiilik ning sega või hulka. Mähi segu võipaberisse ja vormi kangiks. Tõsta mõneks tunniks külmikusse.

Määri lihatükid õliga ja prae kuumal grillil mõlemalt poolt umbes minut aega. Tõsta umbes 5 minutiks ülemisele restile järelküpsema. Maitsesta soolaga, tõsta serveerimisnõusse, kata fooliumiga ja lase hetk haududa. Viiluta maitsevõi ja aseta pihvide peale.