Grillitud lõhe ja kurgi-fetakreem
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab mett, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Suvi, Munavaba, Suhkruvaba, Sisaldab kala, Grill

Grillitud lõhe ja kurgi-fetakreem

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    nahaga lõhefileed
  • 1 sl
    õli
  • 0.8 tl
    soola
  • 0.2 tl
    pipart
  • Pasta:
  • 100 g
    fetajuustu
  • 1 dl
    maitsestamata jogurtit
  • 1.5
    kurki
  • 2 sl
    hakitud tilli
  • 1 sl
    sidrunimahla
  • 1 tl
    vedelat mett
  • veidi musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Lõika lõhefilee serveerimiseks sobivateks tükkideks. Kuivata kala pind, pintselda mõlemad pooled õliga. Maitsesta kala lihapoolelt, lase maitseainetel veidi aega imenduda.

Grilli lõheviile kõigepealt nahaga poolelt 3-4 minutit ja kui kala on peaaegu küps, keera viilud ümber ja grilli veidi aega ka lihapoolelt.

Riivi avamaakurk suure riiviga. Tükelda feta, lisa hulka jogurt, riivitud kurk, sidrunimahl ja tükeldatud till. Sega ja maitsesta pipraga. Serveeri kreemi koos kala ja keedetud kartulitega.