
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gnahaga lõhefileed
-
1 slõli
-
0.8 tlsoola
-
0.2 tlpipart
- Pasta:
-
100 gfetajuustu
-
1 dlmaitsestamata jogurtit
-
1.5kurki
-
2 slhakitud tilli
-
1 slsidrunimahla
-
1 tlvedelat mett
-
veidi musta pipart
Valmistamisjuhend
Lõika lõhefilee serveerimiseks sobivateks tükkideks. Kuivata kala pind, pintselda mõlemad pooled õliga. Maitsesta kala lihapoolelt, lase maitseainetel veidi aega imenduda.
Grilli lõheviile kõigepealt nahaga poolelt 3-4 minutit ja kui kala on peaaegu küps, keera viilud ümber ja grilli veidi aega ka lihapoolelt.
Riivi avamaakurk suure riiviga. Tükelda feta, lisa hulka jogurt, riivitud kurk, sidrunimahl ja tükeldatud till. Sega ja maitsesta pipraga. Serveeri kreemi koos kala ja keedetud kartulitega.