Gluteenivaba rullbiskviit vaarikatega
Meeldib
4 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Gluteenivaba, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Skandinaavia

Gluteenivaba rullbiskviit vaarikatega

6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4
    kanamuna
  • 1.5 dl
    suhkrut
  • 1.5 dl
    kartulitärklist
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • Täidis:
  • 200 g
    vaarikaid
  • 1 dl
    vaarikamoosi
  • Peale panemiseks:
  • 3 dl
    vahukoort
  • 2 sl
    suhkrut
  • 1 tl
    vanillisuhkrut
  • 50 g
    vaarikaid
  • piparmündi lehti
  • soovi korral roosat suhkrumassi
 

Valmistamisjuhend

Vahusta munad ja suhkur korralikuks vahuks. Sega küpsetuspulber kartulitärklisega. Sõelu segu munavahu hulka pidevalt segades. Pane taigen ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Küpseta 200 kraadi juures umbes 10 minutit.

Raputa puhtale küpsetuspaberile õhuke kiht suhkrut. Keera valmis rullbiskviidi põhi tagurpidi suhkru peale, eemalda ettevaatlikult sellelt küpsetuspaber.

Purusta kergelt vaarikad ja lisa juurde moosi. Laota täidis põhjale. Keera põhi paberi abil rulliks. Lase rullbiskviidil külmkapis vähemalt 2 tundi seista.

Tõsta rullbiskviit kandikule ja lõika mõlemast otsast õhuke tükk ära. Vahusta vahukoor ja suhkur pehmeks vahuks. Laota vaht rullbiskviidi peale. Kaunista vaarikate ja piparmündi lehtedega. Soovi korral tee pinnale suhkrumassist kaunistusi.