Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Täidis:
-
1 kgkapsast
-
1suur sibul
-
3 slvõid
-
2.5 slsiirupit
-
1 slaedviljakastme põhja
-
2 tlmajoraani
-
0.5 tlmusta pipart
-
1.5 tlsoola
- Tainas:
-
250 gtoasooja võid
-
250 gkohupiima
-
2.5 dlgluteenivaba jahusegu
-
2 dltatrajahu
-
2 tlküpsetuspulbrit
- Määrimiseks:
-
1kanamuna
-
seesamiseemneid
Valmistamisjuhend
Viiluta kapsas, tükelda sibul. Sulata või näiteks suures vokis või pannil. Kuumuta pannil kapsast, lisa ülejäänud ained ja lase pehmeks haududa. Sega kokku või ja kohupiim. Lisa mõlemad jahud ja nende hulka segatud küpsetuspulber. Sega tainas kiiresti ühtlaseks. Vajuta lamedaks, mähi küpsetuspaberisse ja lase pool tundi külmikus seista. Rulli tainas küpsetuspaberi peal kaheks nelinurkseks leheks. Määri ühele lehele täidis. Ära servadesse täidist pane. Tõsta peale teine tainaleht ja vajuta servad kahvliga kinni. Torgi pirukat veel siit-sealt kahvliga. Määri munaga ja raputa pinnale seemned. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.