Mesised rooskapsad
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mett, Eelroog

Mesised rooskapsad

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Blanšeeritud rooskapsastele piisab kiirest praadimisest kuumal pannil.

Lisa

Koostisosad

  • 300 g
    rooskapsast
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    võid
  • 1 sl
    mett
  • 1 sl
    sidrunimahla
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Keeda rooskapsaid 3–4 minutit soolaga maitsestatud vees. Kalla sõelale ja jahuta külma veega. Suuremad rooskapsad lõika pooleks. Kuumuta või-õlisegu praepannil. Lisa rooskapsad ja kuumuta segades, kuni rooskapsad saavad pisut värvi. Lisa mesi, sidrunimahl ja maitseained. Kuumuta veidi.