Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
250 gjuustu (nt fetajuust või kitsejuust)
-
1 purk(350 ml) oliive
- Marinaad:
-
2 dlkülmpressi oliiviõli
-
2 sltumedat palsamiveiniäädikat
-
1sidruni peenelt riivitud koor
-
1 slsidrunimahla
-
1 tlsuhkrut
-
1 tlkuivatatud rosmariini
-
1.5küüslauguküünt
Valmistamisjuhend
Lõika juust soovitud suurusega viiludeks või tükkideks. Tõsta juustutükid puhtasse purki või karpi. Nõruta oliivid ja tõsta need juustu peale. Sega kausis kokku marinaadi koostisosad ja kalla marinaad juustu ja oliivide peale. Kata kaanega ja lase külmikus vähemalt üks öö või paar ööpäeva maitsestuda. Marineerimise ajal loksuta purki paar korda. Paku eelroaks krõbeda koorega saia juurde. Vihje! Maitsvasse õlimarinaadi on mõnus saia kasta.