Estragoniga marineeritud porgandid
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Eelroog

Estragoniga marineeritud porgandid

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    porgandeid
  • Marinaad:
  • 1 dl
    oliiviõli
  • 1.5 sl
    valge veini äädikat
  • 2 tl
    suhkrut
  • 2 tl
    kuivatatud estragoni
  • 0.5 tl
    meresoolahelbeid
  • purustatud musta pipar
 

Valmistamisjuhend

Koori porgandid ja lõika need kas viltusteks viiludeks või ribadeks. Keeda need väheses vees küpseks. Porgandid võivad jääda pisut al dente, ära keeda neid liiga pehmeks. Tõsta nõrutatud porgandid kaussi. Mõõda marinaadi koostisained potti. Lase marinaadil keema tõusta, kuid ära keeda. Kalla kuum marinaad porganditele. Lase jahtuda ning tõsta paariks tunniks või kogu ööks külmikusse maitsestuma. Paku kala või liha juurde või salatisse segatult.