
Meeldib
1
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gporgandeid
- Marinaad:
-
1 dloliiviõli
-
1.5 slvalge veini äädikat
-
2 tlsuhkrut
-
2 tlkuivatatud estragoni
-
0.5 tlmeresoolahelbeid
-
purustatud musta pipar
Valmistamisjuhend
Koori porgandid ja lõika need kas viltusteks viiludeks või ribadeks. Keeda need väheses vees küpseks. Porgandid võivad jääda pisut al dente, ära keeda neid liiga pehmeks. Tõsta nõrutatud porgandid kaussi. Mõõda marinaadi koostisained potti. Lase marinaadil keema tõusta, kuid ära keeda. Kalla kuum marinaad porganditele. Lase jahtuda ning tõsta paariks tunniks või kogu ööks külmikusse maitsestuma. Paku kala või liha juurde või salatisse segatult.