Keftavardad
Meeldib
3 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Grill, Suhkruvaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Jaanid, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab tsitruseid, Sealiha, Veiseliha, Aasia, Pearoog

Keftavardad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (400 g) hakkliha
  • 1
    sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    riivitud värsket ingveri
  • 1.5 tl
    garam masala maitsesegu
  • 2 sl
    riivsaia
  • 4 sl
    köögikoort
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 2 sl
    hakitud peterselli
  • Lisaks:
  • 1
    sidruni mahl
 

Valmistamisjuhend

Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Kuumuta sibulat õlis koos riivitud ingveri ja maitseseguga. Lase segul pisut jahtuda. Sega kausis kokku kõik hakklihamassi koostisained. Vormi niiskete käte vahel massist ühesuurused paksud pulgad. Prae pulgad õlis kuldpruuniks. Lüki küpsed pulgad grilltikkude otsa. Võid pulkasid küpsetada ka 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Paku juurde näiteks pitaleiba ja lisandeid.