
Liigitus
Marjane juustukoogipirukas
18 tükki
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Marjane juustukoogipirukas maitseb hästi kohvi juurde või näiteks matkatoiduna. Kui kasutad gluteenivabu küpsiseid, saad gluteenivaba toidu.
Koostisosad
- Põhi:
-
300 gDigestive'i küpsiseid
-
150 gmargariini
- Täidis:
-
600 gmaitsestamata toorjuustu
-
4kanamuna
-
2 dlsuhkrut
-
300 gkülmutatud marju
-
2 slkartulitärklist
- Täidis 2:
-
2 purki(à 150 g) créme fraîche´i
-
1.5 dltuhksuhkrut
-
2 tlvanillisuhkrut
Valmistamisjuhend
Tükelda küpsised puruks ja sulata margariin. Sega küpsisepurud margariiniga. Vooderda ahjuvorm või ahjuplaat (u 22 x 32 cm) küpsetuspaberiga. Vajuta segu vormi põhja. Eelküpseta põhja 200-kraadises ahjus 10 minutit. Langeta temperatuur 175 kraadini.
Vahusta kausis toorjuustud, munad ja suhkur. Määri segu eelküpsetatud küpsisepõhjale. Sega omavahel külmutatud marjad ja kartulijahu ning raputa piruka peale. Küpseta pirukat ahju keskmisel tasandil 30 minutit.
Võta pirukas 5 minutiks ahjust välja jahtuma. Sega kokku teise täidise koostisained. Määri segu pirukale. Küpseta veel 10 minutit, kuni pind muutub tahkeks. Enne lahtilõikamist lase pirukal korralikult maha jahtuda.