
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Põhi:
-
2 dlnisujahu
-
1 dlkartuli(pudru)helbeid
-
125 gmargariini
-
1.5 slvett
- Täidis:
-
1punane paprika
-
100 gkuivatatud vorsti
-
4.5 sljalapeno viile
-
150 gcrème fraîche´i
-
2kanamuna
-
1 tlpitsamaitseainet
-
purustatud musta pipart
-
1.5 dlriivjuustu
Valmistamisjuhend
Sega kausis sõrmede vahel kokku jahu, kartulihelbed ja pehme rasvaine. Lisa külm vesi ja sega tainaks. Keera tainas toidukilesse ja tõsta külmkappi. Valmista täidis. Poolita paprika, eemalda seemned ja vars. Tükelda paprika. Tükelda vorst ja jalapeno. Sega kokku crème fraîche, kanamunad, maitseained ja riivjuust. Rulli tainas leheks ja suru pirukavormi (läbimõõt u 22 cm) põhjale ja äärtesse. Tee nt kahvliga põhja sisse auke. Lao põhjale paprika, kuivvorst ja jalapeno. Vala peale kooresegu. Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus umbes 25 minutit või kuni pirukas on küps.