Liigitus
Cajun-maitseainetega kartulisektorid ja õunatzatziki
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Cajun-maitseaine teeb kartulisektorid eriti hõrguks. Cajun-maitseainega kartulid koos õunatzatzikiga võib olla omaette roog, kuid sobivad hästi ka liharoa lisandiks.
Koostisosad
-
8tugeva struktuuriga kartulit
-
2 sloliiviõli
-
1 slcajun-maitsesegu
-
0.5 tlsoola
- Õunatzatziki:
-
1värske õun
-
2konservkurki
-
2 dlTürgi jogurtit
-
1küüslauguküüs
-
veidi soola
-
purustatud musta pipart
Valmistamisjuhend
Valmista tzatziki. Riivi kaussi õun ja konservkurgid, kasuta jämedat riivi. Sega hulka jogurt, riivitud küüslauguküüs ja maitseained. Lase jahedas maitsestuda. Pese kartulid harjaga puhtaks. Lõika kartulid pikkupidi pooleks ja lõika poolikud pikkupidi umbes neljaks sektoriks. Sega kartulisektorid kausis oliiviõli ja maitseseguga. Laota kartulid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 25–30 minutit. Paku koos õunatzatzikiga.