Cajun-maitseainetega kartulisektorid ja õunatzatziki
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Salat, Piimatooted, Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Eelroog

Cajun-maitseainetega kartulisektorid ja õunatzatziki

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Cajun-maitseaine teeb kartulisektorid eriti hõrguks. Cajun-maitseainega kartulid koos õunatzatzikiga võib olla omaette roog, kuid sobivad hästi ka liharoa lisandiks.

Lisa

Koostisosad

  • 8
    tugeva struktuuriga kartulit
  • 2 sl
    oliiviõli
  • 1 sl
    cajun-maitsesegu
  • 0.5 tl
    soola
  • Õunatzatziki:
  • 1
    värske õun
  • 2
    konservkurki
  • 2 dl
    Türgi jogurtit
  • 1
    küüslauguküüs
  • veidi soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Valmista tzatziki. Riivi kaussi õun ja konservkurgid, kasuta jämedat riivi. Sega hulka jogurt, riivitud küüslauguküüs ja maitseained. Lase jahedas maitsestuda. Pese kartulid harjaga puhtaks. Lõika kartulid pikkupidi pooleks ja lõika poolikud pikkupidi umbes neljaks sektoriks. Sega kartulisektorid kausis oliiviõli ja maitseseguga. Laota kartulid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 25–30 minutit. Paku koos õunatzatzikiga.