
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
500 gbroileri fileelõiku
-
200 ghalloumi juustu
-
200 gviinamarju
-
0.5 tlsoola
- Marinaad:
-
0.5 dloliiviõli
-
0.5 dlsidrunimahla
-
0.5sidruni riivitud koor
-
1küüslauguküüs
-
0.5 tlbroilerimaitseainet
Valmistamisjuhend
Lõika broilerifilee umbes 3 cm suurusteks kuubikuteks. Sega marinaadi koostisosad kokku. Tõsta pool marinaadist teise kaussi. Vala teine pool tugevasse külmutuskotti ja lisa hulka broiler. Sulge kott ja lase lihal mõni tund või järgmise päevani jahedas maitsestuda. Tükelda halloumi. Loputa viinamarjad ja eemalda varre küljest. Torka broileritükid, halloumi ja viinamarjad vees leotatud puitvarrastele või õlitatud metallvarrastele. Grilli keskmisel kuumusel umbes 8 minutit või kuni liha on küps. Keera vardaid küpsetamise ajal. Küpsetamise lõpupoole pintselda pinnale ülejäänud marinaad.