Broileripallid ja paprikatzatziki
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Eelroog, Pearoog

Broileripallid ja paprikatzatziki

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    broilerihakkliha
  • 1
    väike sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 1
    kanamuna
  • 2 sl
    hakitud basiilikut
  • 2 sl
    riivsaia
  • 1 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Paprikatzatziki:
  • 1
    punane paprika
  • 3 dl
    Türgi jogurtit
  • 0.5
    küüslauguküünt
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Rösti paprika tzatziki jaoks grillfunktsiooniga ahjus, kuni paprika pind on üleni tumenenud. Pane paprika külmutuskotti ja sulge kott. Lase jahtuda.

Valmista hakklihamass. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta sibul pannil õlis klaasjaks. Tõsta kaussi jahtuma. Sega hulka hakkliha, muna, hakitud basiilik, riivsai ja maitseained. Sega ühtlaseks ja lase pisut aega seista.

Tee käed niiskeks ja vormi lõikelaual hakkmassist pallid.

Valmista tzatziki. Koori paprika. Poolita, eemalda vars ja seemned. Püreesta paprika kas köögikombainis või saumikseriga. Sega paprikapüree jogurti hulka. Maitsesta riivitud küüslaugu, soola ja purustatud pipraga. Lase veidi aega maitsestuda.

Prae broileripalle pannil õlis. Paku juurde paprikatzatzikit.