
Meeldib
3
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2.5 slrapsiõli
-
350 gbroilerifilee ribasid
-
pisut soola
-
100 grohelist pestokastet
-
200 gminiploomtomateid
-
0.5punti hakitud murulauku
-
500 gkülmutatud kartuli-sibulasegu
-
2.5 dlvahukoort või köögikoort
-
125 griivjuustu
Valmistamisjuhend
Kuumuta õli suurel pannil või kastrulis ja küpseta broilerifileeribad küpseks. Soovi korral maitsesta kergelt soolaga. Lisa hulka pestokaste, miniploomtomatid, hakitud murulauguvarred ja kartuli-sibulasegu. Sega veidi aega kõrgel kuumusel. Lisa koor ja kuumuta.
Sega hulka veel riivjuust. Kalla segu ahjuvormi ja küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni pind on saab kauni värvi.