Broiler punases veinis
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab teravilja, Sisaldab sealiha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab seeni, Linnuliha, Pearoog

Broiler punases veinis

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 3
    marineeritud broileri rinnatükki
  • 1 dl
    nisujahu
  • 2 sl
    õli
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1
    suur sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 1 purk
    (200 g) šampinjone
  • 4 dl
    punast veini
  • 1
    loorberileht
  • 2 tl
    tüümiani
  • 5 viilu
    peekonit
  • 4 dl
    kanalihapuljongit
  • värsket peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pese broileritükid jooksva vee all marinaadist puhtaks. Kuivata majapidamispaberiga. Keera tükke jahus ja pruunista pannil õlis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta broilerid ahjuvormi või -potti. Koori ja tükelda sibul ning küüslauk. Tükelda seened ja kuumuta neid koos sibulaga pannil õlis. Lisa pannile veini ja lase keema. Vala segu broileri peale. Lisa potti loorberilehti, tüümiani ja peekon. Vala peale kanaleem ja lase pajaroal 150 kraadi juures umbes tund aega haududa. Raputa peale hakitud peterselli. Serveeri riisi või keedetud kartulitega.